Home
  Sitemap
  stap 1
  stap 2
  Stap 3
  stap 4
  stap 5
  Stap 6
  Stap 7
  Print Pagina
  Nieuw
  Gastenboek
  Contacteer ons
Welkom bij Geneapage Factory
   


GeneaPage Factory

wil de genealoog die jaren gegevens verzameld heeft helpen om die gegevens op een originele manier te publiceren op het internet. Meestal ziet men op het wereldwijde web sites die standaard uit een genealogisch programma rollen. Daar is in principe niets mis mee, maar het kan beter. Wat bv. als je zo'n homesite een persoonlijk tintje wilt geven, je eigen kleuren wilt gebruiken of hier en daar een plaatje wilt toevoegen? Vaak duikt dan het schrikbeeld van het "veel te moeilijk programmeren in HTML" op en de reactie is dan te vaak: "Dat kan ik toch nooit".

GeneaPage Factory wil je laten ervaren dat het wl kan. We gaan daarbij geen enkele vraag uit de weg. Om zowel de beginner als de gevorderde webpaginabouwer te helpen, hebben we deze mini-cursus opgebouwd in zeven stappen.

De beginner kan best de stappenlijst die hiernaast staat in volgorde afwerken.

De gevorderde kan een selectie maken uit de onderwerpen uit het menu hieronder.

Ten slotte nog dit : de gegevens die wij in zo'n genealogische pagina verwerken, komen uiteraard van een genealogisch programma. In ons geval is dat PRO-GEN la Carte, dat op zichzelf al heel wat publicatiemogelijkheden biedt. Ook andere programma's kunnen je van dienst zijn om een genealogische homepagina aan te maken.

Omdat deze site gebruik maakt van een hele reeks hyperlinks naar andere sites op het internet, doe je er ons een groot plezier mee als je ons onderbroken links onmiddellijk meldt. Hartelijk dank !